Het kliksafe filter is een dienst die je helpt om veilig en verantwoord te internetten. Het filtert ongewenste en schadelijke inhoud, zoals porno, geweld, gokken, drugs en haatzaaien. Zo kun je met een gerust hart online zijn, zonder dat je wordt blootgesteld aan dingen die je niet wilt zien of die je kunnen kwetsen.

Hoe werkt het kliksafe filter precies? Het filter werkt op basis van een aantal criteria, zoals de URL, de inhoud, de afbeeldingen en de metadata van een website. Als een website aan een of meer van deze criteria voldoet, wordt deze geblokkeerd door het filter. Je krijgt dan een melding te zien dat de website niet toegankelijk is. Je kunt ook zelf websites toevoegen of verwijderen aan de filterlijst, als je dat wilt.

Het kliksafe filter is niet alleen een technische oplossing, maar ook een pedagogische. Het filter stimuleert je om bewust en kritisch om te gaan met de informatie die je online tegenkomt. Het helpt je om je eigen grenzen te bepalen en te respecteren. Het filter is ook een hulpmiddel voor ouders en opvoeders, die hun kinderen willen beschermen en begeleiden in de digitale wereld.

Het kliksafe filter is dus een effectieve en gebruiksvriendelijke manier om je online veiligheid en welzijn te vergroten. Het filter is geschikt voor zowel particulieren als organisaties, zoals scholen, kerken en bedrijven. Je kunt het filter eenvoudig installeren op je computer, tablet of smartphone. Je kunt ook kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je wensen en behoeften.

Wil je meer weten over het kliksafe filter? Bezoek dan de website www.kliksafe.nl voor meer informatie en bestel vandaag nog je eigen filter!